Trainingen

Ben je op zoek naar een trainer voor een bijeenkomst in de cultuursector? Activeer creativiteit en verbeeldingskracht en begin met DOEN! Iedereen gaat actief aan de slag. Zo breng ik energie en actie direct naar de werkvloer.

De aanleiding voor mijn trainingen bij culturele instellingen zijn vaak beleidsontwikkeling (samen nadenken over nieuwe ideeën, kansen en succesvolle uitvoering), een kennismaking, verkenning of bijvoorbeeld een evaluatie met doorstart.

Wat levert een training op?

  • Deelnemers zetten gedachten en ideeën om in acties.
  • Alle deelnemers leveren een actieve bijdrage aan het vraagstuk. Niemand duikt weg, iedereen doet natuurlijk en ongedwongen mee.
  • 100% enthousiasme en energie bij de deelnemers. 
  • Concrete opbrengst: verzamelde teksten, beelden, tekeningen, ideeën etc.

Meer lezen? Lees de casus van Van Gogh MuseumTryater en/of  Fonds 21

CRKBO KEURMERK

Ik voldoe aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs, de gedragscode van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO, brancheorganisatie voor private aanbieders van trainingen en opleidingen) en de VOI (de Vereniging voor Opleidingsinstituten voor Informatica).

Prijs en offerte

Prijs vanaf €600,- ex btw

N.a.v. de duur en omvang van de opdracht maak ik een offerte op maat. 

Wil je meer weten over mijn trainingsaanbod? Stel hier gerust vrijblijvend je vraag via het contactformulier op deze pagina. 

Laat hier je gegevens achter voor meer informatie