Deel je idee met mij!

Een nieuwe samenwerking begint meestal met een goed gesprek.

Heb je een vraag? Wil je iets overleggen? Neem dan gewoon contact met mij op.
Stuur een e-mail, app of bel even. Ik doe mijn best dezelfde dag al te antwoorden maar aangezien ik regelmatig een training geef of met klanten in gesprek ben, kan het soms 1 tot 2 dagen duren voor je antwoord krijgt.

Dit zijn mijn contactgegevens:

Annerieke Otten
+31 06 52305816
info@anneriekeotten.nl

Gevestigd: Kampen
Werkgebied: Heel Nederland
Kvk 08 206 106

Je kunt ook meteen een berichtje achterlaten!Dit is misschien ook handig om te weten:

Kennismaking

Wil je onderzoeken of ik de juiste persoon ben voor je vraag? Neem dan contact met me op voor een gratis oriënterend gesprek. Ik luister naar je vraag en maak vervolgens een voorstel waarin ik je vraag en mijn aanbod + kosten omschrijf. Geen verrassingen onderweg maar heldere afspraken bij de start.

Opdrachtovereenkomst

Wanneer je akkoord gaat met mijn voorstel, ontvang je een opdrachtovereenkomst. Na ondertekening van de opdrachtovereenkomst heb je een bedenktijd van 14 werkdagen, waarin je kosteloos mag annuleren. Daarna wordt de opdracht automatisch definitief.

Algemene voorwaarden 

Op al mijn diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Je kunt ze hieronder downloaden.

algemene voorwaarden 2019

CRKBO keurmerk

Ik voldoe aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs, de gedragscode van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO, brancheorganisatie voor private aanbieders van trainingen en opleidingen) en de VOI (de Vereniging voor Opleidingsinstituten voor Informatica).