Contact

Zo bereik je mij

Dit zijn mijn contactgegevens:

Annerieke Otten Training & Advies

Tel: 06 52 30 58 16

info@anneriekeotten.nl

Kantooradres: Hanzelaan 95, 8017 JE Zwolle 

Werkgebied: Heel Nederland

Kvk 08 206 106

Wil je een samenwerking met mij verkennen? Vanaf september 2024 heb ik weer ruimte in mijn agenda. Ik kijk uit naar je vraag. 

Route naar mijn kantoor:

Kom je met de auto? Gebouw 50 staat op een bewaakt bedrijventerrein. Je krijgt toegang tot dit terrein door je even te melden bij het bewakershuisje. Na de hefboom sla je linksaf en je rijdt helemaal door tot het einde. Gebouw 50 is dan aan je rechterzijde. Je kan gratis parkeren voor de deur. 

Kom je met de trein? Verlaat het station aan de zuid-zijde (in de richting van de AKO boekwinkel).  Je wandelt in vijf minuten naar mijn kantoor door na het station rechts af te slaan en de weg te volgen totdat je het bewakershokje ziet (een terrein met slagbomen). Na de hefboom houd je links aan en je wandelt helemaal door tot het einde. Gebouw 50 is dan aan je rechterzijde. 

Je kunt ook meteen een berichtje achterlaten!

  Dit is misschien ook handig om te weten!

  Algemene voorwaarden 

  Download hieronder de algemene voorwaarden 

  ALGEMENE VOORWAARDEN dienstverlening Annerieke Otten 24

  CRKBO keurmerk

  Ik voldoe aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs, de gedragscode van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO, brancheorganisatie voor private aanbieders van trainingen en opleidingen) en de VOI (de Vereniging voor Opleidingsinstituten voor Informatica).

  Foto credits portretten: Kim Kok en Studio24/