Ik zet je aan en ben weer weg.

Hou jij ook van doen, praktisch en de vaart erin? Ga dan aan de slag met mijn tips en werkbladen.

slim aan de slag met 5 kernvragen

tips over fondsenwerven

Zoekt je tips over fondsenwerven? Met de 5 kernvragen bespaar je jezelf veel tijd. Lees verder

lees verder

een voorbeeld

Begroting Podiumproductie

Hoe ziet een begroting van een podiumproductie eruit? Bekijk en download hier een voorbeeld.

lees verder

richtlijnen voor je eigen plan

Format Projectplan

Wat staat er eigenlijk allemaal in het projectplan dat je meestuurt bij je subsidie of fondsen aanvraag?

lees verder

HKU Kunst&Economie

Interview

De mastercourse Kunst & Economie? ‘Dat was een groot cadeau aan mezelf’, aldus Annerieke Otten (39). ‘Het heeft me veel geleerd over mijn eigen creatieve proces als ondernemer.’

Het hele interview met mij lees je op de website van de HKU

 

werkblad

Progressiecirkel

Een veelgebruikte techniek om vooruitgang zichtbaar te maken is de progressiecirkel. Met deze techniek breng je in kaart wat je al wel bereikt hebt en wat je nog meer zou willen bereiken. lees verder

tips voor fondsenwerven

Fondsen voor cultuur op een rij

Ben je op zoek naar een cultuurfonds? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om fondsen en subsidies te vinden voor de financiering van een cultureel project. Allemaal met hun eigen kenmerken, doelstellingen en eisen. Ik heb een aantal veelgebruikte fondsen voor je op een rij gezet. lees verder

handige links

Zelfstudie fondsenwerven

Hoe vind ik financiering voor mijn project? Hoe moet ik een aanvraag indienen bij een fonds? Welke tips zijn er om succes te hebben bij een aanvraag? Je vindt tegenwoordig online allerlei informatie waarbij je zelf leert fondsenwerven. Ik zet een aantal van deze sites voor je op een rij.

lees verder

Leestip

Vind je eigen inspiratie

Wil je bewust meer aandacht besteden aan je eigen creativiteit? In het boek ‘The Artist’s way’ van Julia Cameron vind je allerlei oefeningen om je eigen creativiteit weer aan te wakkeren. Ben je nieuwsgierig naar dit boek?  lees verder

leestip

Nooit meer te druk

Soms komt er een boek voorbij waarin je alle zinnen wil arceren. Ken je dat?  ”Nooit meer te druk” van Tony Crabbe is zo’n boek voor mij. Het boek ligt al lange tijd in de boekwinkel maar ik ontdekte het pas een paar maanden geleden.  Mijn exemplaar is inmiddels volgeplakt met post-its en de pagina’s zijn ingekleurd. Het boek leeft. Wil je weten waarom? Lees dan verder. lees verder