Slim fondsenwerven in 6 stappen

Veel mensen ervaren een drempel zodra ze denken aan subsidies en fondsen. Ze bevriezen voor ze starten. Zonde! Want jij hebt een goed plan. En zo ingewikkeld is fondsenwerven niet. Benut dus vooral de mogelijkheden voor jouw plan.

Zelf begon ik 20 jaar geleden met fondsenwerven. Ik wilde mijn eigen theaterproducties realiseren. Ik ontdekte dat ik mijn eigen voorwaarden kon scheppen om te creëren. Zelf fondsenwerven gaf mij vrijheid en daadkracht. Dat gun ik jou ook.

Klaar voor stap 1? Download hieronder het stappenplan. Het is kort en krachtig! Ik heb het speciaal geschreven voor creatieve doorzetters met een goed plan. Als je dit wilt realiseren, telt nu vooral de uitvoering. Wat ga je doen? Dat is het sleutelwoord.

Wil je naast de download ook ‘op maat’ advies. Plan dan een 1-op-1 advies sessie met mij. We zoomen dan in op jouw specifieke vraagstuk. Lees meer via deze link

Wil je een uitgebreide toelichting op dit stappenplan? Dat kan! Ik geef regelmatig masterclasses over Fondsenwerven. Bekijk hier mijn aanbod. Lees over praktijkvoorbeelden in een casus zoals Booster Festival  en Begeleider bij fondsenwerving

Ga zelf aan de slag met de PDF!

Vul hieronder je naam en emailadres in. Je ontvangt dan via de mail direct de pdf.

Stop met denken en start met doen. Download nu.