Advies & Training

Enkele concrete voorbeelden uit mijn praktijk.

Mensen kloppen met uiteenlopende vragen bij mij aan. Voor iedere vraag maak ik een passend voorstel. Hiernaast zie je een kleine selectie van opdrachtgevers die mij het vertrouwen hebben gegeven om voor ze aan de slag te gaan.

 

bijeenkomst voor Fonds21

Opstart nieuw project

Museum Boijmans Van Beuningen uit Rotterdam, MU en STRP Biënnale uit Eindhoven, Gemeentemuseum Den Haag, Het Nationale Theater uit Den Haag en Jonge Harten Theaterfestival werden door Fonds 21 uitgenodigd als eersten om een concept in te dienen voor een nieuwe regeling.

lees verder

Nieuw leven voor bestaand concept Tryater

Training beleidsontwikkeling

Tryater is een van de grote theatergezelschappen en één van de negen vast gesubsidieerde toneelgezelschappen in Nederland. Dit oudste nationale theatergezelschap (50 geworden in 2015) wilde voor de toekomst het bestaande project TRY THIS! nieuwe impulsen geven. Hierbij nemen studerende jongeren (van 17 t/m 26 jaar) het roer over door een voorstelling te maken.

lees verder

TheaterLAB Zwolse Theaters

Beleidsadvies culturele instellingen

Twee Zwolse theaters – Schouwburg Odeon en Theater De Spiegel – hebben vernieuwing, creativiteit en service hoog in het vaandel en hebben een verbindende rol binnen de cultuursector. In 2016 begonnen zij samen met Deltion het TheaterLAB: ‘een huis waar talentontwikkeling, jonge kunst en experimenten gehonoreerd worden’.

lees verder

voor managers in cultuur

Begeleider bij fondsenwerving

Regelmatig kloppen directeuren en projectleiders van culturele instellingen, educatief medewerkers of bijvoorbeeld programmeurs bij mij aan voor hulp bij fondsenwerving. Allemaal dragen zij de verantwoordelijkheid voor de financiering van culturele projecten. En allemaal zoeken ze een stevige financiële zet in hun rug. Zelf leren door samen te doen.

lees verder