Advies & Training

Enkele concrete voorbeelden uit mijn praktijk.

Mensen kloppen met uiteenlopende vragen bij mij aan. Voor iedere vraag maak ik een passend voorstel. Hiernaast zie je een kleine selectie van opdrachtgevers die mij het vertrouwen hebben gegeven om voor ze aan de slag te gaan.

Festival Woest

Advies projectmanagement

WOEST is een aanjager van vernieuwing in het veld van cultuureducatie; een onderwijslaboratorium; een inspiratiebron voor docenten en anderen die met jongeren werken. 

Art Pitch 038

Opzet fonds innovatie & vernieuwing

In Stadkamer komen werelden van informatie, taal, kunst en cultuur op een spannende manier samen. Stadkamer draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling van Zwollenaren en het vergroten van hun maatschappelijke kansen. 

Songcamp

Poppunt Overijssel

Elk jaar organiseert Poppunt Overijssel in samenwerking met de drie Overijsselse poppodia Hedon, Burgerweeshuis & Metropool het project Songcamp. Voor producers, bands, rappers en muzikanten die hun act verder willen ontwikkelen.

Zwolse theaters

Advies voor makers in de werkplaats

Werkplaats Zwolse theaters is een broedplaats voor (theater)makers om hun talenten verder te ontwikkelen. Door middel van professionele begeleiding en ondersteuning in de vorm van zakelijke en artistieke ondersteuning, financiele ondersteuning, masterclasses en werkplaatsen is er ruimte om voor ontwikkeling en experiment.

Workshop fondsenwerven

Booster Festival

Booster festival wordt georganiseerd door Stichting Booster in nauwe samenwerking met hoofdpartner ArtEZ Conservatorium Enschede en supporting partners Poppodium Metropool en ontwikkelinstelling de Nieuwe Oost | Pop als aanjager van het het talentontwikkelings convenant “van Basis tot Booster” bestaande uit Poppunt Overijssel, Poppunt Gelderland, De Nieuwe Oost, ArtEZ Conservatorium, Burgerweeshuis, Gigant, Luxor, De Basis Nijmegen, Doornroosje, Hedon Productiehuis, Hedon, Nieuwe Electronische Waar, de Nieuwe Notie, Metropool en uiteraard ook Booster.