Advies & Training

Enkele concrete voorbeelden uit mijn praktijk.

Mensen kloppen met uiteenlopende vragen bij mij aan. Voor iedere vraag maak ik een passend voorstel. Hiernaast zie je een kleine selectie van opdrachtgevers die mij het vertrouwen hebben gegeven om voor ze aan de slag te gaan.

in opdracht van Hedon Talent Support

Bluefinger van Bertolf

Op het nieuwe album Bluefinger van Bertolf krijgt de grote liefde voor ‘bluegrass’ ruim baan. De beste songs van Bertolf in een bluegrassjas. Voor de opnames ging hij naar Nashville om te werken met zijn helden.

in opdracht van Hedon Talent Support

Hiphop Familie Show Rico

Tempo is een show van Rico voor het hele gezin: een volwaardige hiphopshow. Met alles erop en eraan. Moddervette beats, scherpe teksten maar ook geschikt voor de jongste generatie.

Festival Woest

Advies projectmanagement

WOEST is een aanjager van vernieuwing in het veld van cultuureducatie; een onderwijslaboratorium; een inspiratiebron voor docenten en anderen die met jongeren werken. 

Art Pitch 038

Opzet fonds innovatie & vernieuwing

In Stadkamer komen werelden van informatie, taal, kunst en cultuur op een spannende manier samen. Stadkamer draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling van Zwollenaren en het vergroten van hun maatschappelijke kansen. 

Songcamp

Poppunt Overijssel

Elk jaar organiseert Poppunt Overijssel in samenwerking met de drie Overijsselse poppodia Hedon, Burgerweeshuis & Metropool het project Songcamp. Voor producers, bands, rappers en muzikanten die hun act verder willen ontwikkelen.