Advies & Training

Enkele concrete voorbeelden uit mijn praktijk.

Mensen kloppen met uiteenlopende vragen bij mij aan. Voor iedere vraag maak ik een passend voorstel. Hiernaast zie je een kleine selectie van opdrachtgevers die mij het vertrouwen hebben gegeven om voor ze aan de slag te gaan.

 

talentontwikkeling regio Zwolle

Proeftuin Hybride productiehuis

‘Wie staan er straks en later op de Nederlandse podia?’ Het idee voor het hybride productiehuis is onder andere gebaseerd op ervaringen die Poppodium Hedon en Zwolse Theaters hebben opgebouwd met enkele talentontwikkelingsprogramma’s die de afgelopen jaren zijn uitgevoerd.

lees verder

Songcamp

Poppunt Overijssel

Elk jaar organiseert Poppunt Overijssel in samenwerking met de drie Overijsselse poppodia Hedon, Burgerweeshuis & Metropool het project Songcamp. Voor producers, bands, rappers en muzikanten die hun act verder willen ontwikkelen.

lees verder

Versterken en versnellen festivaldirecteur

Fondsenwerven

Als directeur of zakelijkleider ben je vaak ook verantwoordelijk voor het werven van fondsen en subsidies. Maar soms is je agenda en/of  hoofd zo vol dat je er steeds niet aan toe komt. Je voelt de deadlines naderen maar je krijgt het niet voor elkaar. 

lees verder

Creativiteit gezocht

Springstof Trainingen

Meer aandacht voor verbeeldingskracht en creativiteit in het onderwijs. Springstof biedt trainingen en trajecten voor schoolbesturen, directies en leerkrachten waarbij je anders gaat kijken naar de plek en functie van de creatieve vakken.

lees verder

Van Gogh Museum Amsterdam

Heidag – Structuur & Focus

Het Van Gogh Museum (VGM) heeft als kerntaak het leven en werk van Vincent van Gogh toegankelijk te maken voor een zo breed mogelijk publiek. Het museum is van mening dat kunst verrijkt en inspireert en vindt het belangrijk dat mensen hiermee al vroeg in aanraking komen. Voor het VGM leidde ik de heidag van het team Educatie en Interpretatie zodat het gehele team zich kon onderdompelen in een dag vol inspiratie.

lees verder