Advies & Training

Enkele concrete voorbeelden uit mijn praktijk.

Mensen kloppen met uiteenlopende vragen bij mij aan. Voor iedere vraag maak ik een passend voorstel. Hiernaast zie je een kleine selectie van opdrachtgevers die mij het vertrouwen hebben gegeven om voor ze aan de slag te gaan.

 

Art Pitch 038

Opzet fonds innovatie & vernieuwing

In Stadkamer komen werelden van informatie, taal, kunst en cultuur op een spannende manier samen. Stadkamer draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling van Zwollenaren en het vergroten van hun maatschappelijke kansen. 

lees verder

Van Gogh Museum Amsterdam

Heidag – Structuur & Focus

Het Van Gogh Museum (VGM) heeft als kerntaak het leven en werk van Vincent van Gogh toegankelijk te maken voor een zo breed mogelijk publiek. Het museum is van mening dat kunst verrijkt en inspireert en vindt het belangrijk dat mensen hiermee al vroeg in aanraking komen. Voor het VGM leidde ik de heidag van het team Educatie en Interpretatie zodat het gehele team zich kon onderdompelen in een dag vol inspiratie.

lees verder

bijeenkomst voor Fonds21

Opstart nieuw project

Museum Boijmans Van Beuningen uit Rotterdam, MU en STRP Biënnale uit Eindhoven, Gemeentemuseum Den Haag, Het Nationale Theater uit Den Haag en Jonge Harten Theaterfestival werden door Fonds 21 uitgenodigd als eersten om een concept in te dienen voor een nieuwe regeling.

lees verder

Nieuw leven voor bestaand concept Tryater

Training beleidsontwikkeling

Tryater is een van de grote theatergezelschappen en één van de negen vast gesubsidieerde toneelgezelschappen in Nederland. Dit oudste nationale theatergezelschap (50 geworden in 2015) wilde voor de toekomst het bestaande project TRY THIS! nieuwe impulsen geven. Hierbij nemen studerende jongeren (van 17 t/m 26 jaar) het roer over door een voorstelling te maken.

lees verder

TheaterLAB Zwolse Theaters

Beleidsadvies culturele instellingen

Twee Zwolse theaters – Schouwburg Odeon en Theater De Spiegel – hebben vernieuwing, creativiteit en service hoog in het vaandel en hebben een verbindende rol binnen de cultuursector. In 2016 begonnen zij samen met Deltion het TheaterLAB: ‘een huis waar talentontwikkeling, jonge kunst en experimenten gehonoreerd worden’.

lees verder