Advies & Training

Enkele concrete voorbeelden uit mijn praktijk.

Mensen kloppen met uiteenlopende vragen bij mij aan. Voor iedere vraag maak ik een passend voorstel. Hiernaast zie je een kleine selectie van opdrachtgevers die mij het vertrouwen hebben gegeven om voor ze aan de slag te gaan.

 

Muziekconferentie Booster Festival

Workshop fondsenwerven

Booster festival wordt georganiseerd door Stichting Booster in nauwe samenwerking met hoofdpartner ArtEZ Conservatorium Enschede en supporting partners Poppodium Metropool en ontwikkelinstelling de Nieuwe Oost | Pop als aanjager van het het talentontwikkelings convenant “van Basis tot Booster” bestaande uit Poppunt Overijssel, Poppunt Gelderland, De Nieuwe Oost, ArtEZ Conservatorium, Burgerweeshuis, Gigant, Luxor, De Basis Nijmegen, Doornroosje, Hedon Productiehuis, Hedon, Nieuwe Electronische Waar, de Nieuwe Notie, Metropool en uiteraard ook Booster.

lees verder

Fondsenwerving & ondernemerschap

Poppodium Hedon

Hedon Productiehuis is een eigen innovatief productiehuis dat zich richt op het ontwikkelen van nieuw cultureel programma, talentontwikkeling en het creëren van verrassende producties.

lees verder

Versterken en versnellen festivaldirecteur

Fondsenwerven

Als directeur of zakelijkleider ben je vaak ook verantwoordelijk voor het werven van fondsen en subsidies. Maar soms is je agenda en/of  hoofd zo vol dat je er steeds niet aan toe komt. Je voelt de deadlines naderen maar je krijgt het niet voor elkaar. 

lees verder

Creativiteit gezocht

Springstof Trainingen

Meer aandacht voor verbeeldingskracht en creativiteit in het onderwijs. Springstof biedt trainingen en trajecten voor schoolbesturen, directies en leerkrachten waarbij je anders gaat kijken naar de plek en functie van de creatieve vakken.

lees verder

talentontwikkeling regio Zwolle

Proeftuin Hybride productiehuis

‘Wie staan er straks en later op de Nederlandse podia?’ Het idee voor het hybride productiehuis is onder andere gebaseerd op ervaringen die Poppodium Hedon en Zwolse Theaters hebben opgebouwd met enkele talentontwikkelingsprogramma’s die de afgelopen jaren zijn uitgevoerd.

lees verder