Krachtige oplossingen

Samen ideeën realiseren

Ik help culturele instellingen om de impact, originaliteit en zeggingskracht van hun beleid, de uitvoering en producties te versterken. Dat doe ik vanuit verschillende rollen en met meerdere oplossingen. Altijd vanuit geloof in de kracht van een goed idee. Hiernaast enkele veelgevraagde diensten op een rij.

60 minuten coaching/advies

Snelle feedback

Heb je behoefte aan een stel betrouwbare oren, een frisse blik of een andere invalshoek? Ik ga graag met je aan de slag. Tijdens een werksessie, 1-op-1 met mij, krijgen jij en je project(en) door mijn advies en coaching een kickstart! 

actief aan de slag met beleid

Trainingen

Ben je op zoek naar een trainer voor een bijeenkomst in de cultuursector? Activeer creativiteit en verbeeldingskracht en begin met DOEN! Iedereen gaat actief aan de slag. Zo breng ik energie en actie direct naar de werkvloer.

incompany

Masterclass Fondsenwerven

Leer slimmer en sneller fondsenwerven tijdens de masterclass Fondsenwerven. 

Deze klas zit VOL

Stok achter de deur klasje

Neem plaats in het virtuele ‘stok achter de deur’ klasje en zet door met je plan. Want heel leuk die ideeën, maar wat ga jij doen? Ik zet je aan! Deze klas zit vol! Inschrijven is niet meer mogelijk. 

inschrijving gesloten

Training fondsenwerven

Leer slimmer en sneller fondsenwerven tijdens de training Fondsenwerven. 

Samenwerking

Poppodium Hedon

Muzikanten die binnen Hedon aan de slag willen met nieuwe producties zoals een show, album, etc. kunnen mij raadplegen voor hulp bij het verder uitwerken van hun plannen. Naast de muzikanten adviseer ik ook de organisatie zelf, en haar partners, op het gebied van beleid en fondsenwerving.