Krachtige oplossingen

Samen ideeën realiseren

Ik help culturele instellingen om de impact, originaliteit en zeggingskracht van hun beleid, de uitvoering en producties te versterken. Dat doe ik vanuit verschillende rollen en met meerdere oplossingen. Altijd vanuit geloof in de kracht van een goed idee. Hiernaast enkele veelgevraagde diensten op een rij.

Een snelle frisse blik

Beleid & Strategie

Even het perspectief van een ‘buitenstaander’ nodig voor een frisse blik op het beleid en/of de strategie?  Als extra ‘denkvermogen’ of om specifieke kennis toe te voegen?  Lees hier meer over de mogelijkheden voor eenmalige advies; online of live op locatie. 

Strategisch en praktisch advies

Project of interim management

Met strategisch en praktisch advies versterk ik projectleiders, directies en management teams. 

Samenwerking

Poppodium Hedon

Muzikanten die binnen Hedon aan de slag willen met nieuwe producties zoals een show, album, etc. kunnen mij raadplegen voor hulp bij het verder uitwerken van hun plannen. Naast de muzikanten adviseer ik ook de organisatie zelf, en haar partners, op het gebied van beleid en fondsenwerving.

actief aan de slag met beleid

Trainingen

Ben je op zoek naar een trainer voor een bijeenkomst in de cultuursector? Activeer creativiteit en verbeeldingskracht en begin met DOEN! Iedereen gaat actief aan de slag. Zo breng ik energie en actie direct naar de werkvloer.