Vind je eigen inspiratie

Wil je bewust meer aandacht besteden aan je eigen creativiteit? In het boek ‘The Artist’s way’ van Julia Cameron vind je allerlei oefeningen om je eigen creativiteit weer aan te wakkeren. Ben je nieuwsgierig naar dit boek?

GREMLIN

Julia Cameron besteedt in dit boek veel aandacht aan het temmen van je innerlijke censor. Ik noem dit ‘je gremlin’. De stem in je hoofd die je afremt. Ik vind dit mechanisme zo fascinerend.

In het werkboek The Artist’s Way vind je een praktische methode om in twaalf weken de verschillende blokkades die onze creatieve vermogens in de weg staan, op te heffen. Julia Cameron schrijft hierover:

”Ik geloof dat veel getalenteerde mensen hun creativiteit zijn kwijtgeraakt. Ze raakten geblokkeerd – door een nare leraar, een afgunstige vriend of jaloerse ouders. Maar ongeacht je leeftijd of je levensloop, en ongeacht de vraag of het beoefenen van kunst je werk, je liefhebberij of je droom is, het is nooit te laat of te egoïstisch of te dwaas om aan je creativiteit te werken.”

Neem eens een kijkje in dit boek. Het is de moeite waard. Ook voor mensen die niet professioneel werkzaam zijn in de kunsten maar meer creativiteit of inspiratie in hun leven wensen.

THE ARTIST’S WAY – JULIA CAMERON

Vind je eigen inspiratie

Kleine note: Ik vind dit boek op sommige punten een beetje zweverig. Ik heb zelf niet zoveel met de ‘goddelijke inspiratie’, etc. maar daar lees ik persoonlijk lekker omheen.

Heb je geen zin om te lezen maar wil je wel eens sparren over je ideeën? Of bijvoorbeeld samen praten over het wegjagen van je Germlins? Ik sta voor je klaar! Klik hier voor Advies

    Laat hier je gegevens achter voor meer informatie