Poppodium Hedon

Muzikanten die binnen Hedon aan de slag willen met nieuwe producties zoals een show, album, etc. kunnen mij raadplegen voor hulp bij het verder uitwerken van hun plannen. Naast de muzikanten adviseer ik ook de organisatie zelf, en haar partners, op het gebied van beleid en fondsenwerving.

Hedon Talent Support is een eigen innovatief productiehuis dat zich richt op het ontwikkelen van nieuw cultureel programma, talentontwikkeling en het creëren van verrassende producties. 

Vanaf oktober 2019 zijn Hedon en ik gaan samenwerken. Een schot in de roos. Hedon heeft de beste ‘neus’ voor talent en bovendien een geweldig team met specialisten. Mijn lievelingsonderwerpen zoals het produceren van podiumkunst, didactiek en methodiek, talentontwikkeling en fondsenwerven komen hier dagelijks aan bod. Door slim en met veel plezier onze kennis te bundelen behalen we de allermooiste resultaten. 

Resultaten

 

  • De financiering van producties (van meerjarige makers regelingen tot projectsubsidies)
  • Het verbeteren en ondersteunen van het culturele makersklimaat.
  • Versterken en verbeteren van de vaardigheden van makers op het gebied van ondernemerschap, projectmanagement en het aanvragen van fondsenwerving & subsidies.
  • Meer rust, structuur en efficiëntie bij de uitvoerenden.