Advies sessie

Heb je behoefte aan een stel betrouwbare oren, een frisse blik of een andere invalshoek? Ik ga graag met je aan de slag. Tijdens een werksessie, 1-op-1 met mij, krijgen jij en je project(en) door mijn advies en coaching een kickstart! 

sessie fondsenwerven

Maak een afspraak voor een eenmalig werksessie met mij. Perfect voor professionals die werken in de culturele sector en graag even willen sparren. 

 • Ik luister, er is ruimte voor jouw verhaal.
 • Wanneer je vraagstuk gericht is op het schrijven van een plan geef ik je na een snelle blik feedback.
 • Ik beantwoord je vragen over bijvoorbeeld ondernemerschap, fondsenwerven, de strategie om je plan te realiseren, je begroting etc.
 • Indien gewenst verbeter ik direct je teksten door zaken scherper te verwoorden of te verhelderen (mijn specialiteit!).
 • Ik deel mijn ideeën over de kansen die ik zie voor de realisatie van jouw plan. 

Voor wie

Professionals binnen de culturele sector zoals de podiumkunsten, talentontwikkeling of cultuureducatie. 

Wat levert dit jou op?

 • Antwoorden op vragen over ondernemerschap, fondsenwerving en subsidies
 • Een scherper plan of concept
 • Rust in je hoofd
 • Meer vertrouwen in je eigen plan
 • Motivatie om door te zetten

We konden echt de diepte in gaan zonder dat het gehaast voelde en aan de andere kant bleven we ook niet hangen bij 1 onderwerp. Het leverde mij op dat ik weer overzicht heb en dat alles super concreet is geworden. Ik weet nu precies wat ik moet doen. Daarnaast heb ik ook meer vertrouwen gekregen in mijn plan.”

Bastian 

Music Producer

Annerieke weet op een hele luchtige en lichte manier de kernen uit de enorme brei  te halen met een gemak waar ik gewoon emotioneel van werd. Iets waar ik al jaren als een berg tegen op kijk blijkt in kleine stukjes en de juiste vragen heel erg binnen handbereik te komen. ” – 

Mirjam

Bij Molletje

sessie fondsenwerven

 

Hoe het werkt

 • Stuur mij via het contactformulier hieronder een bericht voor het inplannen van de sessie. 
 • Stuur mij vooraf al een drietal vragen. Waar kan ik je mee helpen?
 • De sessie is bij voorkeur online. Je ontvangt van mij een uitnodiging voor Microsoft Teams. Heb je een hekel aan video? Dan kunnen we natuurlijk ook afspreken op een locatie naar keuze. Houd dan wel rekening met extra kosten (reis en reistijd).
 • Wil je meer dan 1 sessie? Klik dan op deze link  Flyer coachingstraject. Misschien is dat iets voor jou?

Investering: €250,- ex btw. 

Duur van de sessie: 60 minuten

 

 

ERVAREN ADVISEUR & COACH

Ik begeleid dagelijks directeuren, managers, projectleiders en makers bij het ontwikkelen van nieuwe plannen. In de rol van adviseur voor culturele organisaties maar ook als analist voor diverse fondsen. 

Wil je meer lezen over mijn werkervaring en opleidingsachtergrond. Bekijk dan mijn LinkedIN pagina. 

 

 

 

 

SCHOLINGSBUDGET & ONTWIKKEL SUBSIDIE

Met mijn registratie bij CRKBO ben ik een erkend opleider en trainer. Wist je dat er diverse regelingen zijn die advies of scholing vergoeden?  Google ook eens op ‘scholingsvoucher’ en ontdek welke mogelijkheden er op dit moment zijn.  Een landelijke partij is Werktuig PPO. Opties voor mensen uit regio Zwolle of Overijssel: Groei vooruit en de Startversneller cultuur. 

crkbo keurmerk

Reacties van mensen na het adviesgesprek

Ik wist met de beste wil van de wereld niet waar ik moest beginnen met zoeken naar concrete informatie, en de informatie die ik vond was erg globaal als in: Schrijf een projectplan, maak een duidelijke begroting, en reken nergens op…Dit zorgde voor een zee aan onsamenhangende informatie die opklotste tegen de dijk van mijn onwetendheid. Annerieke wist daar in ‘no time’’ vakkundig korte metten mee te maken.

Annerieke heeft mijn drempelvrees volledig weggenomen. Ze geeft heel helder en rustig advies, heeft veel know how en geeft veel praktische tips.

Na de advies sessie gingen alle radartjes “aan” bij mij. Ondanks het feit dat ik zelf al een beetje in de wereld van fondsenwerven was gedoken. 

Stel hier je vraag aan mij of vraag een sessie aan