Coaching

Coaching helpt je om te begrijpen waarom jij de dingen doet zoals jij ze doet of waarom je ze juist laat. Op basis van het terug-en vooruitkijken kan je je eigen handelen sturen en nieuwe initiatieven nemen.

Samen werken we aan jouw doel. Jij bent de expert. Ik geef jou structuur, rust en motivatie. Door goed naar jou te luisteren en kijken maak ik voor jou een programma op maat, passend bij jou persoonlijkheid. Verras mij met je (leer)vraag.

Voor wie

Ik onderscheid mij van andere coaches door mijn kennis van creatieve en artistieke processen. Daarom kloppen meestal mensen uit de culturele sector bij mij aan. Maar iedereen is welkom. Vooral ook mensen die juist creativiteit missen in hun werk en leven. Ik sta te springen om met je aan de slag te gaan.

We maken altijd eerst kennis met elkaar voordat we officieel starten zodat we kunnen onderzoeken of er een ‘klik’ is en of ik de juiste persoon ben voor je vraag.

Resultaten

  • Maximaal benutten van eigen (creatieve) denkkracht (persoon of team)
  • Avontuur – onmogelijke ideeën mogelijk maken – lef!
  • Motivatie en energie om het beste eruit te halen

Maar ook:

  • Glasheldere en werkbare doelen – vaart in het proces
  • Oplossingsgericht denken en handelen
  • Praktisch: Een stappenplan om een doel te realiseren

Realiseer ideeen.

Soms heb je even een zetje in de rug nodig.

”Kenmerkend aan Annerieke is haar oprechte en doelgerichte houding. Ze is een ontzettend prettig persoon en je voelt je meteen vertrouwd. Ze laat je ‘zijn’ en vanuit die basis werkt ze samen met jou naar iets nieuws toe. Door de coaching/gesprekken met Annerieke kan ik door een ‘andere bril’ naar mezelf kan kijken. Annerieke verplaatst zich in de persoon en gaat dan vanuit daar de gewenste richting op. Daardoor is het een bewustwording die blijvend is. Ik zie mezelf nu met meer acceptatie en helderheid.”  Kevin Woelders – hoofd techniek schouwburg

Ik ben nieuwsgierig naar jouw plannen. Gaan we samen aan de slag?

Veel organisaties vergoeden een coach-traject uit het scholingsbudget. 

Laat hier je gegevens achter voor meer informatie