Coaching

Coaching helpt je om te begrijpen waarom jij de dingen doet zoals jij ze doet of waarom je ze juist laat. Op basis van het terug-en vooruitkijken kan je je eigen handelen sturen en nieuwe initiatieven nemen.

Samen werken we aan jouw doel. Jij bent de expert. Ik geef jou structuur, rust en motivatie. Door goed naar jou te luisteren en kijken maak ik voor jou een programma op maat, passend bij jouw persoonlijkheid. Verras mij met je (leer)vraag.

Voor wie

Ik onderscheid mij van andere coaches door mijn kennis van zowel zakelijke als creatieve en artistieke processen. Mensen die werkzaam zijn in de culturele sector voelen zich door mij vaak goed begrepen. Dit kunnen cultureel ondernemers zijn maar ook directeuren/ leidinggevenden of medewerkers van culturele organisaties.

Voorbeelden van vragen waarmee mensen aankloppen:

  • Ik ben leidinggevende binnen een groot theater en mijn directeur eist dat ik meer inzicht geef in mijn werkzaamheden en eerder deel met mijn team wat er moet gebeuren. Echter; Ik ben zelf het overzicht helemaal kwijt. Help!
  • Ik ben projectleider van een organisatie voor kunsteducatie en moet continue subsidies aanvragen voor allerlei projecten maar hoe combineer ik dit in hemelsnaam met de 1oo andere zaken op mijn lijstje. Help!
  • Ik werk nu 5 jaar binnen een organisatie maar heb het gevoel dat ik op een rotonde rondjes rij en steeds hetzelfde doe. Ik wil niet ontslag nemen. Mijn manager zegt: zet maar op papier wat je wil. Maar ik heb geen idee waar ik moet beginnen…..

Als coach maakte ik veel vlieguren bij ArtEZ en binnen het MBO waar ik  werkzaam was als docent, coach, vertrouwenspersoon en begeleider van studenten met specifieke leer en gedragsproblemen. Ik volgde hiervoor veel bijscholingsprogramma’s.

Ik benadruk voor de start van ieder nieuw traject dat ik ver weg blijf van coaching op het gebied van gedrag en onderliggende psychische problemen. Ik ben graag je luisterend oor (je mag mij alles vertellen) maar ik ben geen hulpverlener en heb ook geen ambities op dat vlak ;).

We maken altijd eerst kennis met elkaar voordat we officieel starten zodat we kunnen onderzoeken of er een ‘klik’ is en of ik de juiste persoon ben voor je vraag.

Resultaten

  • Maximaal benutten van eigen (creatieve) denkkracht (persoon of team)
  • Avontuur – onmogelijke ideeën mogelijk maken – lef!
  • Motivatie en energie om het beste eruit te halen

Maar ook:

  • Glasheldere en werkbare doelen – vaart in het proces
  • Oplossingsgericht denken en handelen
  • Praktisch: Een stappenplan om een doel te realiseren

Neem contact met mij op voor een offerte. 

Realiseer ideeen.

Soms heb je even een zetje in de rug nodig.

”Kenmerkend aan Annerieke is haar oprechte en doelgerichte houding. Ze is een ontzettend prettig persoon en je voelt je meteen vertrouwd. Ze laat je ‘zijn’ en vanuit die basis werkt ze samen met jou naar iets nieuws toe. Door de coaching/gesprekken met Annerieke kan ik door een ‘andere bril’ naar mezelf kan kijken. Annerieke verplaatst zich in de persoon en gaat dan vanuit daar de gewenste richting op. Daardoor is het een bewustwording die blijvend is. Ik zie mezelf nu met meer acceptatie en helderheid.”  Kevin Woelders – hoofd techniek schouwburg

Ik ben nieuwsgierig naar jouw plannen. Gaan we samen aan de slag?

Veel organisaties vergoeden een coach-traject uit het scholingsbudget. 

Laat hier je gegevens achter voor meer informatie