Investeer in jezelf

Het is belangrijk om te investeren in je eigen ontwikkeling. Zo positioneer je jezelf stevig in het steeds veranderende culturele landschap. Blijf in beweging, is mijn advies! Misschien is deze regeling voor bijscholing iets voor jou?

Er zijn veel interessante subsidieregelingen die het ook voor zelfstandigen mogelijk maken om bij te scholen. Zo kan je bijvoorbeeld een bijdrage aanvragen bij Werktuig PPO voor advies en/of coaching van mij! Maar ook andere opleidingen zijn mogelijk. Ik volgde zelf een cursus bij Nyenrode met een bijdrage uit deze regeling. Het aanvragen was zo eenvoudig dat ik razend enthousiast ben over deze regeling. Dat gun ik jou ook!

Wat is Werktuig PPO

Werktuig PPO stimuleert de professionele ontwikkeling en de loopbaankansen van werkenden en werkzoekenden in de culturele sector. Dat kunnen mensen zijn in verschillende functies bij culturele en creatieve organisaties. Ook zelfstandigen die geregistreerd staan onder één van de bedrijfstakken van kunst, erfgoed, media of creatieve industrie kunnen een aanvraag doen.

Hoe

Op de website van werktuig PPO kan je op simpele wijze een aanvraag indienen tot medefinanciering van je ontwikkelplan. Ze noemen dat jouw PPO, Permanente Professionele Ontwikkeling. Jouw ontwikkel behoefte staat centraal. Je kan zelf kiezen welke vorm van ontwikkelen het beste bij je past.

Waarvoor

Aanvragers kunnen een bijdrage vragen voor de kosten van activiteiten die gericht zijn op professionele (dus niet persoonlijke) ontwikkeling. De activiteit moet starten tussen 3 maanden voor en 6 maanden na de datum van je aanvraag.

Hoeveel

Ze vergoeden tot maximaal 1/3 van de kosten, met een maximumbijdrage van € 2000,- per 12 maanden. De overige kosten moeten gefinancierd worden door de aanvrager, de werkgever of een andere partij. De totale bijdrage die je krijgt van Werktuig PPO en andere partijen mag niet meer zijn dan de totale kosten van je plan.

Lees meer op de hun website

https://werktuigppo.nl/

*Bronvermelding: Voor de bovenstaande tekst maakte ik gebruik van informatie van de website Werktuig PPO

Laat hier je gegevens achter voor meer informatie