Zelfstudie fondsenwerven

Hoe vind ik financiering voor mijn project? Hoe moet ik een aanvraag indienen bij een fonds? Welke tips zijn er om succes te hebben bij een aanvraag? Je vindt tegenwoordig online allerlei informatie waarbij je zelf leert fondsenwerven. Ik zet een aantal van deze sites voor je op een rij.

VSB fonds helpt je op weg

Op de website van het VSB fonds vind je allerlei zinvolle informatie. Je kan er zelfs een hele cursus fondsenwerven volgen. Daarnaast geven ze ook allerlei tips.

https://www.vsbfonds.nl/cursus-fondsenwerving

https://www.vsbfonds.nl/over-vsbfonds/donatie-aanvragen/tips-voor-invullen-online-aanvraagformulier

Tips voor aanvragers

Tegenwoordig geven de meeste fondsen op hun website tips. Met wat slim zoekwerk vind je vaak ook rapportages over reeds toegekende projecten. Heel handige wanneer je het fijn vindt om voorbeelden te bekijken. Hieronder zie een linkje naar tips van het Stimuleringsfonds.

https://stimuleringsfonds.nl/nl/actueel/nieuws/tips_voor_aanvragers/

Fondsenwerving online

Bij Fondsenwerving online vind je uitgebreide informatie over financiële regelingen, zoals subsidies, fondsen en financieringen, die voor de financiering van je organisatie of project beschikbaar zijn. Ook geven ze je de beschikking over handige stappenplannen, handboeken, tips, advies en inspiratie. Je moet echter lid worden om deze informatie te bekijken. Echter – een aantal artikelen zijn gratis te lezen. Zoals het artikel in de link.

https://www.fondswervingonline.nl/inspiratie/tips-voor-succesvolle-subsidie-aanvragen

KVK

Op de website van de KVK vind je informatie over subsidies die je als ondernemer kan aanvragen bij de overheid. Zelf vroeg ik een tijdje terug subsidie aan voor mijn mastercourse studie, daar bleek de Provincie Overijssel een hele mooie regeling voor te hebben. Ga eens lekker speuren!

https://ondernemersplein.kvk.nl/tips-bij-aanvragen-subsidie/

Succes! Toch een beetje hulp nodig van een ”juf”? Of een stok achter de deur om hier nu eens echt door te pakken?

Ik ga graag met je aan de slag! Stuur mij een berichtje.

Laat hier je gegevens achter voor meer informatie