Analyse en feedback

Vraag jij je af of je plan goed genoeg is voor een positieve beoordeling van een fonds of subsidiënt? Mail de tekst en cijfers naar mij en ik kijk ernaar met een deskundig oog en speur binnen no-time de verbeterpunten op. De kans op een toekenning wordt zo hoger.

Jij weet precies wat de bedoeling van je plan is maar het is soms knap lastig om dit goed op papier te zetten.

Voor wie

Specifiek voor uitvoerende podiumkunst zoals theater en popmuziek.

Zeer ervaren op het gebied van fondsenwerven

Ik schreef de afgelopen twintig jaar vele aanvragen voor culturele organisaties. Met resultaten van toekenningen van 5oo euro tot zelfs 1,4 miljoen voor 1 plan. Maar ik ontwierp ook subsidieregelingen voor gemeenten en werk als freelance programma adviseur voor een rijks cultuurfonds. Ik ken de regels van het fondsenwerven dus door en door.

Praktisch

Nadat je je werk (tekst + cijfers) aan mij hebt gemaild maak ik een inschatting van de hoeveelheid tijd die ik nodig heb om een analyse te maken en feedback te geven. Ik maak hiervan een samenvatting in een offerte waarin ik de werkzaamheden en prijs helder op een rij zet. Na jouw akkoord ga ik aan de slag.

De prijs is afhankelijk van de omvang van de regeling en het aantal woorden in het plan en ligt tussen de €500 en € 1500 excl. btw. Neem contact met mij op voor een offerte

Resultaat

  • Grotere kans op een toekenning. Mijn klanten worden met mijn hulp de beste fondsenwervers!
  • Tijdwinst. Je kan snel de verbeterpunten toepassen.
  • Kennis waarmee je ook de volgende keer meer succes boekt.

Laat hier je gegevens achter voor meer informatie