Fondsenwerven

Worstel je met vragen over fondsenwerven? Kijk je er als een berg tegenop en weet je niet waar je moet beginnen. Of heb je gebrek aan tijd en versterking nodig? Geen paniek. Ik heb eerder met dit bijltje gehakt!

Zelf kun je de waarde van jouw idee het best overbrengen. Het is daarom onverstandig om het fondsenwerven voor 100% uit te besteden.

Hoe dan wel?

Met een helder stappenplan wordt het fondsenwerven een  snel en plezierig proces. Ik maak dit plan voor jou ‘op maat’.

Startvragen

 • Wat is je doel?
 • Is fondsenwerven de oplossing?
 • Hoe ver ben je met je plan en wat is de kwaliteit?
 • Welke fondsen heb je zelf in gedachten?
 • Binnen welke tijd moeten we dit realiseren?
 • Is dit haalbaar?
 • Hoe kan ik je het beste helpen?

Plan van aanpak

Vervolgens maak ik een plan van aanpak.

 • Keuze van fondsen
 • Planning
 • Instructie: heldere doelen en deadlines voor jouw bijdrage
 • Uitleg over mijn werkzaamheden

Sommige mensen kunnen en willen veel zelf doen. Anderen willen juist veel uitbesteden. Hoe dan ook: het is altijd een proces van SAMEN.

Ik wijs je de weg. Jij zet de stappen. Zo komt de vaart erin en kom je snel tot een goed resultaat.

Prijs

De prijs bereken ik per vraag. Houd rekening met minimale kosten van €340,- ex btw oplopend tot €2000,- per regeling.

Meer lezen?

Lees deze casus waarbij ik een projectmanager ondersteunde met fondsenwerven door middel van een 1 op 1 traject. We spraken elkaar 5 keer en tussendoor schreef zij een zeer succesvol driejaren plan dat werd toegekend door meerdere fondsen.

Of deze casus waarbij ik een festivaldirecteur uit de brand hielp door bij te springen. We schreven samen een succesvolle aanvraag die werd toegekend door twee fondsen.

Kan je niet wachten om te beginnen? Lees dan deze tips

 

Ook voor groepen

Ik deel mijn kennis over fondsenwerven en het produceren van creatieve concepten graag! Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

‘Na het volgen van de cursus fondsenwerven gingen alle radartjes “aan” bij mij. Ondanks het feit dat ik zelf al een beetje in de wereld van fondsenwerven was gedoken, bleef dit een enorme boost om mee aan de slag te gaan. Fondsenwerven is zeker een wereld op zich waar je makkelijk in kan verdwalen en het vervolgens snel op zal geven. Jij gaf hierin handvaten, maakte concreet, gaf tips en trucs en zorgde ervoor dat iedereen het gebouw verliet met de gedachte “waarom heb ik dit niet eerder gedaan?”. Ik denk dat inspireren, motiveren en hoop geven voor de doelgroep van creatievelingen één van de meest waardevolle dingen is die je ze kan geven. (en ook hebt gegeven!)’ Fotograaf

‘Ik vond de workshop heel leerzaam en leuk. Annerieke vind ik een erg prettige docente, vooral omdat ze duidelijk en open is en zelf uit het werkveld komt, zowel creatief als zakelijk. Ik denk dat die combinatie erg belangrijk is, omdat als zij enkel zakelijk zou zijn, haar ideeën wellicht niet zouden aansluiten bij die van ons. Ik kreeg echter het gevoel dat ze weet hoe de kunstwereld in elkaar zit omdat zij daar ervaren in is en dat schept vertrouwen4e jaar student Writing for Performance HKU

‘’Annerieke, je hebt mijn drempelvrees volledig weggenomen. Je geeft heel helder en rustig les, hebt veel know how en geeft veel praktische tips/ Ik heb geen tips, ik ben gewoon erg blij met je cursus.’’ Docent/projectleider Taal & jongeren

Realiseer je ideeen.

Laat hier je gegevens achter voor meer informatie