Fondsenwerven

Een praktische en resultaatgerichte 1-op-1 scholing in fondsenwerven. Het is een programma van een aantal weken, waarbij je zelf aan de slag gaat met het aanschrijven van fondsen en subsidies voor je eigen project(en).

Veel mensen kennen mij als specialist in fondsenwerving en subsidies voor de cultuursector. Hiervoor kloppen ze vaak als eerste bij mij aan. Dan help ik ze. Niet door het voor ze te doen, maar als adviseur en leermeester leer ik het ze zelf. Dat maakt de kans op succes groter.

Want zelf kun je de waarde van jouw idee het best overbrengen. Ik leer je hoe, met een zeer praktische en resultaatgerichte training in fondsenwerving. We doen het één keer samen. Daarna kun je het zelf. Weerstand tegen de gevreesde ‘taaie stof’ neem ik weg. Ik maak het zelfs opwindend en uitdagend. Ik beloof dat je het leuk vindt.

Aan de hand van je leervraag maak ik voor jou een programma op maat. Ik wijs je de weg. Jij zet de stappen. Zo komt de vaart erin en kom je snel tot een goed resultaat.  Na deze eenmalige samenwerking met mij weet je zelf de weg bij het fondsenwerven. Het is een duurzame investering in je eigen kennis.

Wil je meer weten over dit traject? Stel hier gerust vrijblijvend je vraag.

Meer lezen? Bekijk hier een praktijkvoorbeeld.

Lessen voor groepen

Naast 1-op-1 trajecten werk ik ook graag met groepen. Ik deel mijn kennis over fondsenwerven en het produceren van creatieve concepten graag! Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

‘Na het volgen van de cursus fondsenwerven gingen alle radartjes “aan” bij mij. Ondanks het feit dat ik zelf al een beetje in de wereld van fondsenwerven was gedoken, bleef dit een enorme boost om mee aan de slag te gaan. Fondsenwerven is zeker een wereld op zich waar je makkelijk in kan verdwalen en het vervolgens snel op zal geven. Jij gaf hierin handvaten, maakte concreet, gaf tips en trucs en zorgde ervoor dat iedereen het gebouw verliet met de gedachte “waarom heb ik dit niet eerder gedaan?”. Ik denk dat inspireren, motiveren en hoop geven voor de doelgroep van creatievelingen één van de meest waardevolle dingen is die je ze kan geven. (en ook hebt gegeven!)’ Fotograaf

‘Ik vond de workshop heel leerzaam en leuk. Annerieke vind ik een erg prettige docente, vooral omdat ze duidelijk en open is en zelf uit het werkveld komt, zowel creatief als zakelijk. Ik denk dat die combinatie erg belangrijk is, omdat als zij enkel zakelijk zou zijn, haar ideeën wellicht niet zouden aansluiten bij die van ons. Ik kreeg echter het gevoel dat ze weet hoe de kunstwereld in elkaar zit omdat zij daar ervaren in is en dat schept vertrouwen4e jaar student Writing for Performance HKU

‘’Annerieke, je hebt mijn drempelvrees volledig weggenomen. Je geeft heel helder en rustig les, hebt veel know how en geeft veel praktische tips/ Ik heb geen tips, ik ben gewoon erg blij met je cursus.’’ Docent/projectleider Taal & jongeren

Realiseer je ideeen.

Laat hier je gegevens achter voor meer informatie