Krachtige oplossingen

Samen ideeën realiseren

Altijd vanuit geloof in de kracht van een goed idee. Specifiek gericht op de podiumkunsten. Hiernaast enkele veelgevraagde diensten op een rij.

subsidieaanvraag

Analyse en feedback

Vraag jij je af of je plan goed genoeg is voor een positieve beoordeling van een fonds of subsidiënt? Mail de tekst en cijfers naar mij en ik kijk ernaar met een deskundig oog en speur binnen no-time de verbeterpunten op. De kans op een toekenning wordt zo hoger.

lees verder

Strategie & Beleid

Advies

Als adviseur ga ik voor jouw organisatie aan de slag. Als extra ‘denkvermogen’ of om specifieke kennis toe te voegen. Ik motiveer met mijn energie en doelgerichte aanpak en breng vaart in het proces.

lees verder

fondsenwerven

Training

Samen slimmer en sneller

Directeuren, projectmanagers en/of projectleiders binnen de podiumkunsten leren slimmer en sneller fondsenwerven tijdens een ‘op maat’ training van 1 dagdeel. De inhoud van de training wordt samengesteld aan de hand van de leervragen van de deelnemers. De training is actief van aard. Theorie wordt meteen toegepast in een eigen vraagstuk.

lees verder

100% aandacht voor jouw vraag

Online advies sessie

Jouw vraag staat centraal tijdens deze online 1-op-1 advies sessie. Ik bied een betrouwbaar luisterend oor en help je om snel door te dringen tot de kern.  Er ontstaat helderheid en positieve energie om door te pakken. 

lees verder

Plan hier je adviesgesprek

Beschermd: Werkplaats Zwolse Theaters

Ben je een maker bij de werkplaats van Zwolse Theaters? Dan kan je hier een afspraak met mij maken.

lees verder