Stok achter de deur klasje

Neem plaats in het virtuele ‘stok achter de deur’ klasje en zet door met je plan. Want heel leuk die ideeën, maar wat ga jij doen? Ik zet je aan! Deze klas start binnenkort opnieuw! Inschrijven is binnenkort, bij voldoende belangstelling, weer mogelijk. 

Uit onderzoek is gebleken dat mensen die doelen stellen en deze vervolgens met anderen delen 70% méér kans hebben om dat doel te bereiken dan mensen die dat niet doen. 

WEG MET ’TIMEMANAGEMENT’

Maar hoe stel je deze doelen en hoe stuur je jezelf aan? Creativiteit en inspiratie laten zich lastig vangen in een strakke planning. Waarom? Creatieve creatie heeft chaos nodig. Maar je wilt wel vooruit, resultaat boeken en deadlines halen. Hoe dan? Ik kan je hiermee helpen. Ik deel met jou verschillende strategieën om aan de slag te gaan. Ik help je om je te richten op het managen van je aandacht in plaats van je tijd. Focus je op de dingen waarmee je de meeste impact maakt. 

Programma

In een periode van vier weken maak je een sprint met je plan. We staan allemaal, met ieder een eigen doel bij de start en bewegen ons naar de finish, de ultieme stok achter de deur. De focus ligt op het proces. De weg die je neemt om je plan te realiseren. 

Je ontmoet mij en je klasgenoten twee keer online via Teams. In de tussentijd houden we contact via de online community pagina. 

Je krijgt:

 • Een dikke stok achter de deur want zonder urgentie; geen beweging. 
 • Liefde, support en aanmoediging voor jou en je doel
 • Motivatie om aan de slag te gaan en door te zetten
 • Concrete oefeningen die je kan toepassen
 • Theorie over productiviteit voor mensen die werkzaam zijn binnen de creatieve industrie. 

PRAKTISCH

 • 2 korte Online sessies van 45 minuten (Start & Finish).
 • Je werkt in een kleine groep van ongeveer 4 deelnemers. 
 • Via Microsoft Teams. Je ontvangt een link in je mailbox.
 • 4 weken toegang tot een online leeromgeving die is gevuld met korte theorie en oefeningen die je kan toepassen.
 • 4 weken toegang tot een online community. De plek waar je deelt hoe het gaat en waar je ook elkaar kan aanmoedigen en helpen.
 • Je deelt met de groep je doel en de voortgang van je proces. Het gaat dus niet over de inhoud van het idee, project of plan, naar de manier waarop je het gaat realiseren. 

RESULTAAT

 • Je maakt een sprint richting je eigen doel.
 • Je ontdekt je eigen kwaliteiten en valkuilen binnen dit proces.
 • Je ontvangt emotionele steun en support en daar knapt je humeur van op. We zijn samen op weg.

Data en tijden

Deze worden binnenkort gekozen. Wil je meedoen? Laat dan via het contactformulier hieronder weten wat jou het beste uitkomt. Wil je de start en finish sessie bijvoorbeeld overdag of liever in de avond? Welke dag heeft je voorkeur?

INVESTERING: €19,- ex btw

De 19 euro gebruik ik voor de kosten van de online leeromgeving. Deze software heb ik hier speciaal voor aangeschaft. Mijn uren inzet en de toegang tot de rijk gevulde online leeromgeving krijg je van mij cadeau. 

Ik denk dat inspireren, motiveren en hoop geven voor de doelgroep één van de meest waardevolle dingen is die Annerieke met haar werk geeft.

Jarno

muzikant

VOOR WIE

Voor makers binnen de creatieve sector en projectleiders en medewerkers van culturele organisaties. De training is niet gericht op mensen die actief zijn als amateurkunstenaar of mensen die actief zijn voor amateurkunst verenigingen. 

 • Wanneer je eindelijk eens wil beginnen met het werven van fondsen en subsidies
 • Om dat briljante idee dat al tijden in je hoofd zit te vertalen naar een plan
 • Wanneer je je eenzaam voelt tijdens het maak of werkproces omdat je geen collega’s hebt
 • Om energie en motivatie te vinden om eens op te schieten
 • etc.

ERVAREN DOCENT & Coach

Ik begeleid dagelijks projectleiders en makers bij het ontwikkelen van nieuwe plannen. Met name in de eerste fase waarin alles nog vaag is. Ik werkte ook in het onderwijs als coach en docent. Hiervoor volgde ik scholing bijvoorbeeld in het oplossingsgericht coachen. Een methode die mij erg aanspreekt en die ik graag toepas in de praktijk. Bij de HKU leerde ik veel over het managen van creatieve processen. Maar het meeste ontdek ik tijdens mijn dagelijkse werk voor de productiehuizen waar ik makers begeleid. Ieder mens werkt anders. Het is de kunst om te ontdekken waar jij energie van krijgt.  

Wil je meer lezen over mijn werkervaring en opleidingsachtergrond. Bekijk dan mijn LinkedIN pagina. 

CRKBO KEURMERK

Ik voldoe aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs, de gedragscode van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO, brancheorganisatie voor private aanbieders van trainingen en opleidingen) en de VOI (de Vereniging voor Opleidingsinstituten voor Informatica).

Wil je de volgende keer mee doen? Welke dag? Welk tijdstip? Laat het mij weten